Oorkaarsen

Indiaanse ontspanningsmethode: Relaxerende lichaamsmassage met ontspannende massageoliekaars.
Het gebruik van oorkaarsen vindt zijn oorsprong bij de hopi indianen. Het geeft een zuivering van de geest en het verdrijft de negatieve energieën bij de voorbereiding van bepaalde ceremonies. Een behandeling met hopi oorkaarsen brengt je lichamelijk en geestelijk tot rust. De kruidige geur van johanneskruid, salie en kamille, het knisperende geluid en de warmte zorgen voor een zalig gevoel.

De behandeling : we beginnen steeds met een oorreflex massage waardoor de 141 acupunctuurpunten bewerkt worden. Op deze manier kan de werking van ieder orgaan ondersteund worden. De lymfe- en bloedcirculatie zal in het hele organisme verbeteren. Door een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trillende lucht, te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, ontstaat er een lichte massage van het trommelvlies en de gehoorgang. We verkrijgen een betere doorbloeding en er is een onmiddellijk effect op de drukregeling in het oor.
Onderzoekers wijzen op de weldadige “neveneffecten” van deze therapie. Namelijk het verlichten van hoofdpijn, migraine, sinusitis, neus-, keel- en oorproblemen, stress, slaapstoornissen …
Bij chronische aandoeningen worden 5 behandelingen in 3 weken aangeraden, bij acute klachten 3 behandelingen telkens met een tussenperiode van één dag.
Het is af te raden om op de dag van de therapie alcohol te gebruiken.

DE OORKAARSEN WORDEN REGELMATIG GETEST EN DRAGEN HET VERPLICHTE CE -TEKEN.

Beauty Home adres

Beauty Home
Eikelstraat 60
9900 Eeklo
België
Contact opnemen ?

Sfeerbeelden

Sociale media

IBAN: BE 33 7370 0337 5946
BIC: KRED BE BB
BTW: BE0711633273

Acties en promoties

Gefeliciteerd, en de winnaar van ons Valentijns Arrangement is